×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 62

Járóbeteg Szakellátó

Ibrány-Nagyhalászi Kistérségi Járóbeteg Szakellátó Intézet

Az Ibrány-Nagyhalászi kistérségben új, korszerû technológiával felszerelt járóbeteg-szakrendelõ központ létesült. Az „Az Ibrány-Nagyhalászi Kistérségi járóbeteg szakellátó központ kialakítása” címû, az Új Magyarország Fejlesztési Terv TIOP-2.1.2-07/1-2008-0015 jelû pályázat keretében megvalósuló zöldmezõs beruházás eredményeként az új szakrendelõ 2011. január 1-jével nyitotta meg kapuit.

A lakosság egészségi állapota, életvitele, szociális körülménye alapvetõen határozza meg az Ibrány-Nagyhalászi Kistérség (és tágabban az egész régió) gazdasági és társadalmi állapotát. Ahhoz, hogy a kistérség további fejlõdése, a gazdasági-társadalmi fenntarthatósága garantálható legyen, a lakosság egészségügyi állapotának javítása indokolt. A folyamat nem érhetõ el az egyenlõtlenségek mérséklése, a lakosságközeli, korszerû ellátás biztosítása nélkül, aminek kiemelt eszköze az integrált szakorvosi rendelõintézet kialakítása. Ennek érdekében a nem feltétlenül kórházi ellátást igénylõ betegek ellátását a lakóhelyhez közel, könnyen elérhetõ, modern orvosi eszközökkel felszerelt járóbeteg-ellátás keretében kell biztosítani. Ezt a követelményt maradéktalanul kielégíti a kistérség új szakrendelõ központja.


 Az Intézet rendelési időpontjai


A beutalási rend azonban változhat, az aktulális beutalási rendről, kérjük érdeklődjenek háziorvosuknál. A szakellátások igénybevétele elsősorban előjegyzési rend alapján fog történni. Az előjegyzések kérésére a szakellátó központban mind személyesen és telefonon lehetséges. A későbbiek során- amennyiben a szükséges tárgyi feltételek rendelkezésre állnak – a háziorvosok részére is internetes előjegyzési rendszert is működtetni kívánunk, a meglévő telefonos és személyes előjegyzési rend mellett. Az előjegyzést célszerű a szakrendelés igénybevételét megelőző 1-2 héttel korábban megkérni. Természetesen a rendelés forgalmától függően az adott napra is lehet személyesen vagy telefonon is időpontot kérni.Az előjegyzéshez a TAJ- szám, név, születési idő, lakcím, illetve beutalási kötelezettség esetén a beutaló kódjának bemondása szükséges. Mindemellett a kollegák a telefonos elérhetőséget is meg fogják kérdezni, annak érdekében, hogy Önöket a rendelés esetleges elmaradásáról (pl. áramszünet, betegség) időben értesíteni tudjuk.

A járóbeteg szakellátó központban a betegfelvétel minden esetben a főbejáratnál található recepción fog történni, ahol kollegáink kérni fogják Önöktől beutalójukat, TAJ kártyájukat, személyi igazolványukat és lakcím kártyájukat. A recepción a kollegáink sorszámot fognak adni Önöknek a regisztrációt követően.


Autóbusz menetrendek


A létesítmény elérhetősége a következő: 

Cím: 4484 Ibrány, Nagyhalászi út 1.

Honlap: www.ibranyhalaszjarobeteg.hu

Telefonszámok:

Járóbeteg szakellátás: 06/42-446-006, 06/42-446-007
Központi orvosi ügyelet: 06/42-200-118

Előjegyzés minden szakrendelés esetében szükséges, kivéve a vérvételi, a röntgen és a traumatológiai eseteket!


bottom logo